Plus500

Plus500 on Lontoon pörssissä noteerattu kansainvälinen CFD-välittäjä, joka on perustettu jo vuonna 2008 Isrealissa. Yritystä sääntelee useat kansainväliset finanssivalvojat, mukaan lukien tunnetuimmat FCA, ASIC ja CySEC ( lisenssi nro. 250/14).

Se kuvastaa toiminnan rehellisyyttä ja sitä kuinka paljon kyseistä palvelua valvotaan eri tahojen toimesta.

Pakollinen muistutus76.4 prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. kannattaakin pohtia, onko sinulla varaa ottaa riski rahojesi menettämisestä.

johdannaiset ovat monimutkaisia sijoitustuotteita joissa sijoittaja voi hävitä rahansa nopeasti, koska tuotteet ovat usein vivutettuja. Sinun on hyvä ymmärtää miten CFD:t toimivat ennen kuin otat riskin hävitä rahasi.

Plus500 hyvät ja huonot puolet

Plus500 on helppokäyttöinen ja yksinkertainen treidaus alusta, joka on erityisesti suunniteltu mobiililaitteille. Lisäksi johdannaiskaupan kustannukset ovat markkinoiden alhaisimpia ja tilin avaaminen on helppoa ja nopeaa.

Plus500 hinta ja muut kustannukset

Plus500 palvelun kustannukset ovat alhaiset. Me tutustuimme välittäjän tarjontaa suomalaisille sijoittajille ja vertasimme kaupankäynnin kustannuksia muihin välittäjiin.

Otimme tutkittavaksi eri johdannaisia jotta saimme selvän kuvan siitä mikä palvelun keskimääräinen spread on.

Palkkiot testattiin käyttämällä vipua valuutoissa, osakkeissa ja indekseissä. Lopputuloksena 2000 euron sijoitetulle pääomalle oli 1,3 – 15 euron palkkio per treidi riippuen tuotteesta.

Muita kuluja:

Plus500 -palvelu perii käyttäjiltää myös muita kuluja, jos rahaa siirretään palvelusta enemmän kuin viisi kertaa kuukaudessa. Jos siirtoja tehdään enemmän peritään yli viiden siirron ylittävistä tapahtumista noin 10 euron palkkio, samoin jos siirron suuruus on alle 100 euroa.

Valitettavasti palvelussa ei saa olla epäaktiivinen, sillä jokaisesta 3 kuukauden jaksosta kun et ole kirjautunut palveluun peritään 10 euron maksu.

Maksuja ei peritä:

Talletuksien tekeminen palveluun on täysin maksutonta. Plus500 ei peri palkkioita tallettamisesta. Huomioi kuitenkin, että rahat kannattaa siirtää maksu/luottokortilla, PayPalilla tai e-lompakolla jotta siirto tapahtuu välittömästi. Jos käytät siirtojen tekemiseen perinteistä pankkia voit joutua odottamaan useamman vuorokauden.

Koko hinnaston löydät Plus500 sivuilta FAQ-osiosta.

Kuka voi avata tilin Plus500:lle?

Plus500 on kansainvälinen kaupankäyntialusta, joka tarkoittaa että se hyväksyy asiakkaita kaikista maista. Ainoat poikkeukset ovat lainsäädännöllisesti vaikeat kohdemaat kuten Yhdysvallat, Kanada, Cuba, Iran ja Syyria.

Lisäksi palvelun käyttäjiltä vaaditaan täysi-ikäisyyttä kuten muissakin sijoitustuotteissa.

Mikä on minmitalletus?

Jokaisen palveluun rekisteröityvän käyttäjän on talletettava vähintään 100 euroa, kun liittyy ensimmäistä kertaa palveluun.

Miten tili avataan?

Jos haluat helpon avaamisen ilman monimutkaista byrokratiaa on Plus500 yksi parhaista välittäjistä. Voit helposti avata tilin palveluun. Esimerkiksi Demo-tilin avaaminen vie vain 5 minuuttia.

Kun olet rekisteröitynyt Plus500:n sivuilla pitää sinun viimeistellä tilin luominen todistamalla henkilöllisyytesi. Henkilöllisyyden todistaminen tapahtuu lähettämällä kuva passista tai ajokortista sekä kuvankaappaus viimeisimmästä laskustasi, jossa näkyy kotiosoitteesi.

On selvää, että rahaan perustuvien järjestelmien on oltava hyvin tarkkoja käyttäjien suhteen erilaisten lainsäädännöllisten seikkojen takia. Plus500 kuitenkin käsittelee hakemukset erittäin nopeasti, toisinaan jopa vartissa.

Jos tarvitset apua tilin luomisessa voit aina kysyä neuvoa Plus500 omalta asiakaspalvelulta, joka palvelee myös Suomeksi.

Kaupankäyntialusta

Plus500 kaupankäyntialusta on helppokäyttöinen ja erityisesti suunniteltu mobiililaitteille, joka teke esiitä yhden parhaimmista alustoista käytettävyyden suhteen. Etenkin suomalaisille alusta on hyvä vaihtehto, sillä koko sivusto on käännetty Suomeksi.

Kaupankäyntialusta on suunniteltu visuaalisesti hienoksi, selkeäksi ja helppokäyttöiseksi joten se sopii erityisen hyvin aktiiviseen treidaamiseen hieman kokeneemmille sijoittajille.

Huonona puolena mainittakoon, että et itse pysty mukauttamaan alustaa omanlaiseksi.

Toimeksiantojen suhteen toiminnallisuus on korkeaa luokkaa. Voit käyttää automaattista stop lossia, jota löytyy useaa eri tyyppiä.

Pystyt myös asettamaan itsellesi hintahälytyksiä jotka lähetetään puhelimeesi tai sähköpostiisi ilman lisämaksua.

Plus500 kokemuksia ja arvostelumme

Plus500 kokemuksia on postiivisia ja negatiivisia. Mielestämme Plus500 on hyvä vaihtehto kokeneemmille treidaajille jotka tarvitsevat palvelultaan ketteryyttä ja toimivuutta. Yhtenä erittäin isona miinuksena on tuotteiden rajallinen määrä ja se, että tarjoilla on vain johdannaisia eli varsinaisilla osakkeilla ei voi käydä kauppaa.

Järjestelmän helppokäyttöisyys saa ehdottomasti täydet pisteet samoin palkkiot jotka palvelu kaupankäynnistä perii.

Tilin luominen palveluun on yksi helpoimmista mitä CFD-välittäjiin tulee. Myös vahvat regulaatiot ja pörssinoteeraus antavat lisäpisteitä palvelun turvallisuuden suhteen.

Pakollinen muistutus: 76.4 prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. kannattaakin pohtia, onko sinulla varaa ottaa riski rahojesi menettämisestä.