eToro

Hinnanerosopimuksissa (CFD) 78% piensijoittajista menettää rahaa. Tämä huomio ei koske osakkeita tai rahastoja, vaan ainoastaan viputuotteita.

Avaa ilmainen tili eTorolle

eToro on kansainvälinen rahoituksen kaupankäyntialusta, jossa voi käydä kauppaa laajalla valikoimalla erilaisia sijoitustuotteita aina johdannaisista ja osakkeista kryptovaluuttoihin. Yritys on perustettu vuonna 2006 David Ringin ja Assian veljesten Ronen ja Yonin kanssa. Alunperin yritys operoi nimellä Retail FX.

Kaikkien näiden vuosien jälkeen eToro on kasvanut kansainväliseksi sijoitusalustaksi, joka tarjoaa yhden suurimmista instrumenttien valikoimista.

eToro on siis kansainvälinen kaupankäyntialusta, joka päätoimisto sijaitsee Kyproksella.

Tutustumme hyvin syvällisesti eToron kokemuksiin ja annamme oman näkemyksemme sekä arvostelun palvelun toiminnallisuuksista, käytänöllisyydestä, helppokäyttöisyydestä sekä tuotevalikoimasta.

Olet varmasti vieraillut useammalla kaupankäyntialustalla ja huomannut, että kirjoitukset voivat olla epäselviä, järjestelmä voi tuntua vaikealta hallita tai kaupankäyntipalkkiot ovat yksinkertaisesti liian suuret.

Kaupankäynnissä tärkeimmässä roolissa on sopivan sijoitusalustan valitseminen, joka ratkaisee menestyksen treidaamisessa. Varmista, että sinä valitse hyvän välittäjän ja vältät mahdolliset sudenkuopat treidatessa omalla pääomallasi. Jo tässä kohtaa voimme sanoa eToron olevan markkinoiden parhaimmistoa.

Pakollinen muistutus: johdannaiset ovat monimutkaisia sijoitustuotteita joissa sijoittaja voi hävitä rahansa nopeasti, koska tuotteet ovat usein vivutettuja. Keskimäärin 78% sijoittajista häviää rahaa käymällä kauppaa johdannaisilla eToro palvelussa. Sinun on hyvä ymmärtää miten CFD:t toimivat ennen kuin otat riskin hävitä rahasi.

Olemme vertailleet useita parhaimpia kaupankäyntialustoja ja niiden käytäntöjä kootaksemme arvostelusta oikeasti merkittävän tietopankin oman päätöksen tekemiseksi.

Seuraava arvostelu on eToro -kaupankäyntialustasta, joka on hyvin yksityiskohtainen. Jos et jaksa lukea koko artikkelia loppuun voit aina oikaista suoraan eToron -sivuille. Tämän kirjoituksen lukeminen antaa sinulle kuitenkin hyvän pohjan ja syvällisen ymmärryksen palvelun toiminnasta ja toiminnoista.

eToro sijoituskohteet

eToro hyvät ja huonot puolet

eToro on yksi parhaimmista kaupankäyntialustoista 0 euron kaupankäyntipalkkioillaan Yhdysvalloissa ja Euroopan alueella. Pienin talletuksen yhteydessä vaadittava pääoma on vain 50 euroa ja kaupankäynnissä 50 euroa. eToro on yli kymmenen kertaa halvempi kuin monet muut tunnetut välittäjät.

Lisäksi käyttäjän luominen ja tilin vahvistaminen on helppo suorittaa hetkessä.

Palvelu on erittäin turvallinen, sillä se on useiden eri tahojen valvoma kuten FCA, CySEC, MiFID, ASIC.

eToron luotettavuudesta kertoo myös Wikipedia sivusto, joka voidaan laatia vain suurille ja luotettaville yrityksille. Lue eToro Wikipediasta

eToro arvostelu ja kokemuksia

eToro alustalta löytyy yli 2000 erilaista kaupankäynninkohteena olevaa tuotetta mukaanlukien osakkeet, johdannaiset, indeksit, kryptovaluutat, indeksirahastot, ETF-rahastot, sosiaalista treidaamista ja paljon muuta.

Pienin talletus jonka palveluun voi tehdä on 200 euroa, jos haluat ensin mielummin kokeilla miten palvelu toimii voit avata helposti demo-tilin ja käydä kauppaa aidoilla markkinoilla kuvitteellisella rahalla. Näin saat helposti tutustuttua palvelun toimintoihin ja käytettävyyteen.

eToro sopii myös kaikenlaisille treidaajille aina aloittelijoista kokeneempiin konkareihin. Voit suoraan ottaa yhteyttä eToron asiakaspalveluun mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset lisää treidaus työkaluja.

eToro on palkittu:

 • ADVFN International Financial Awards Best Social Trading Platform 2019 (paras sosiaalisen treidaamisen alusta)
 • ADVFN International Financial Awards Best Platform for Trading Cryptocurrencies 2019 (paras treidaus alusta kryptovaluutoille)
 • Money AM Online Finance Awards Best Active Trading Platform 2010 (paras aktiivinen kaupankäyntialusta)
 • World Finance foreign exchange award for best mobile trading platform and best software 2011 (paras mobiilialusta sijoittamiseen)
 • The Share Awards Best Use of Social Media 2012 (paras sosiaalisen median käyttö)
 • Star Awards Best Trading Platform 2013 (paras kaupankäyntialusta vuonna)

Hyvä tietää

Kun valitset itsellesi sopivaa kaupankäyntialustaa kuten eToro, on regulaatiot ja muut valvonnat ehdottomia. Et voi muuten koskaan tietää onko palvelu luotettava toimija eikä huijaus. Lisäksi sinun tulee muistaa, että voit hävitä koko sijoittamasi pääoman, joten sijoita vain se summa jonka olet valmis häviämään.

Muista, että treidaaminen vaatii harjoittelua ja omien toimivaksi todettujen toimintatapojen omaksumista ennen kuin voit luoda treidaamisesta ammatin.

Palataksemme alkuperäisen asiaan luotettavuudesta: eToro on reguloitu välittäjä joka tarkoittaa, etä yritystä valvoo useat eri autoritääriset tahot, jotka on mainittu yläpuolella.

Säännellyt, valvotut ja reguloidut välittäjät eivät pysty itse vaihtelemaan tai manipuloimaan tuotteiden hintoja. Kun lähetät rahan siirto- tai nostopyynnön sitä oikeasti kunnioitetaan. Jos eToro rikkoo mitään ehdoista, videään niiden oikeus harjoittaa liiketoimintaa ja tähän niillä ei ole varaa.

osakkeet ilman palkkioita

Onko eToro turvallinen?

Kaikki rahat jotka siirrät eToro käyttäjällesi pidetään erillisellä pankkitilillä, jota valvotaan tarkasti.

Lisäturvaa syntyy siitä, että eToro käyttää vain kaikkein turvallisimpia pankkeja joita rahoituslaitokset ja muut isot finanssiinstituutiot suosittelevat.

Korkeimman tason pankeilla tarkoitetaan sellaisia pankkeja joissa pääoma on varmasti turvassa. Korkea taso kuvastaa pankkien yleistä rahallista turvallisuutta ja sitä, että kyseistä pankkia valvotaan, säännellään ja reguloidaan tarkasti.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun siirrät rahat eTorolle ne ovat turvassa korkeimman turvaluokan pankeissa. Toisinsanoen, vaikka eToron liiketoiminta kaatuisi yhdessä yössä, saat pääomasi takaisin. eToro on turvallinen ja luotettava.

Kuitenkin on hyvä muistaa, että itse sijoittaminen ei ole turvallista. Kaikki rahat jotka laitat sijoituksiin voivat menettää arvonsa nopeasti ja näin ollen saatat asettaa pääomasi vaaraan. Treidaa omalla vastuulla ja harkiten.

Voit ensin varovasti kokeilla harjoittelua demo-tilillä ja kun järjestelmä tuntuu olevan hallussa, voit nopeasti siirtyä oikealla rahalla treidaamiseen.

Toimiiko eToro Suomessa vaikka on kansainvälinen?

eToro on iso kansainvälinen kaupankäyntialusta, joka tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa globaalisti myös Suomen kielellä, suomenkielisellä järjestelmällä.

Tällä hetkellä se tarjoaa kaupankäyntialusta yli 124 maassa, mukaanlukien Eurooppa, Aasia, Oceania ja Afrikka. Palvelussa on nyt jo yli 12 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Kyseessä on siis maailmanluokan treidaus alusta.

eToro hinta ja muut kustannukset

eToron palkkiot koostuvat pääosin rahansiirroista. Nostot palvelusta kustantavat noin 3 euroa kappaleelta ja valuutanvaihdosta on maksettava, mikäli omistat vierasta valuuttaa ja haluat nostaa ne omalle tilille.

Maksutapoja löytyy jokaiselle, sillä eToro hyväksyy esimerkiksi luottokortit. Muita maksutapoja ovat: Visa, MasterCard, Diners Club, muut maksukortit, tilisiirrot, PayPal, Skrill, WebMoney, Neteller, Maestro, kaikki virtuaalivaluutat ja e-lompakot.

Epäaktiiviset käyttäjät joutuvat maksamaan 5 euroa aina 3 kuukauden käyttämättömän jakson aikana. Epäaktiiviisuudesta ei kuitenkaan tarvitse maksaa mikäli käyt kauppaa vähintään 1 kerran 3 kuukauden aikana. Epäaktiivisuusmaksu on reguloitu ja merkitty säännökseksi alan finanssitahojen toimesta.

eToro ei peri palkkioita talletuksista, vain ja ainoastaan rahojen nostoista.

Palvelu kuitenkin pitää sisällään useita lisäominaisuuksia joista saattaa joutua maksamaan erikseen. Niitä ei kuitenkaan tarvita treidien voittamiseksi. Tällaisia voivat olla muunmuassa erilaiset treidijärjestelmät, mobiiliapplikaatioiden lisäosat ja muut lisätyökalut.

Miksi eToro vaatii 200 euron talletuksen?

Ei kannata pelästyä vaatimusta 200 euron talletuksesta käyttäjätilin luomisen yhteydessä, sillä sen tarkoitus on varmistaa että sijoittaja on oikeasti sitoutunut käymään kauppaa.

Palvelut joissa ei ole minimitalletusta vaativat usein hallinointikuluja ja muita lisäpalkkioita joita eTorolla ei ole.

Ne palvelut kuten eToro, jotka vaativat suurempia talletussummia tarjoavat usein laajemman arsenaalin erilaisia sijoituskohteita ja ominaisuuksia joita ei muilta palveluita löydy.

Koko 200 euron talletusta ei kuitenkaan tarvitse heti ensimmäiseen treidiin laittaa, ellet ole varma sijoituksestasi. Pienimmät kaupankäyntisummat alkavat vain 50 eurosta.

Jotkut kaupankäyntialustat voivat vaatia jopa tuhansien eurojen alkutalletuksia ennen kuin järjestelmää pääsee käyttämään.

Kuka voi avata tilin eTorolle

eTorolle voi tilin avata kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Varmista vain, että oma kassasi on kunnossa ennen kuin lähdet käymään päiväkauppaa, ellet ajatellut vain ostaa osakkeita ilman palkkioita tai vaikka sijoittaa kryptovaluuttoihin. Osakkeiden lisäksi myös kaikkien johdannaisten välityspalkkiot ovat 0 euroa.

Mikä on minmitalletus?

Jokaisen palveluun rekisteröityvän käyttäjän on talletettava vähintään 200 euroa, kun liittyy ensimmäistä kertaa palveluun.

Miten tili avataan?

Tilin avaaminen eTorolle on helppoa ja nopeaa. Me kokosimme selkeät ohjeet alapuolelle, jotta pääset mahdollisimman nopeasti luomaan käyttäjätilin palveluun. Muista, että eToro vaatii rekisteröitymisen lisäksi myös tilin vahvistamisen kuten kaikki muutkin palvelut joissa rahaa säilytetään tai sitä liikkuu edes takaisin. Tämä perustuu rahanpesun vastaiseen lainsäädäntöön.

Kohta 1 - Avaa tili eTorolle

Seuraa alapuolella olevia ohjeita luodaksesi itsellesi käyttäjän eTorolle, jotta voit aloittaa kaupankäynnin.

 • Siirry www.etoro.com/fi sivuille ja klikkaa liity nyt tai käy kauppaa nyt -painiketta.
 • Täytä lyhyt rekisteröitymislomake, jossa pyydetään yhteystietojasi. Voit rekisteröityä suoraan myös Facebook tai Gmail tililläsi.
 • Viimeistele rekisteröitymislomake lukemalla ilmoittamalla lukeneesi ehdot painamalla rastin ruutuun ja klikkaa rekisteröidy -painiketta.

Kohta 2 - Vahvista tilisi

Kaikki palvelut verkossa, joissa raha liikkuu ja jotka kuuluvat rahavalvonnan alaisuuteen vaativat henkilöllisyyden todentamisen, joka tehdään seuraavasti:

 • Kun olet lähettänyt rekisteröitymislomakken palveluun, sinua pyydetään vahvistamaan tilisi.
 • Tilin vahvistaminen tapahtuu lähettämällä todiste henkilöllisyydestä. (kuva henkilöllisyystodistuksesta, esimerkiksi ajokortti tai passi) ja todistus asuinpaikasta. (kuva laskusta, esimerkiksi viimeisin sähkölasku, jossa on nimesi ja asuinpaikkasi yhteystiedot näkyvissä. Ei saa olla yli puoli vuotta vanha.)
 

Sinun ei tarvitse itse murehtia dokumenttien tarkistamisesta. eToro ilmoittaa sinulle sähköpostilla, kun dokumentit on tarkistettu ja käyttäjätilisi on vahvistettu.

Kaupankäyntialusta - mitä ominaisuuksia eToro tarjoaa

eToro on suunniteltu hyvin selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, mielestämme visuaalisesti palvelussa on onnistuttu erinomaiseksi. Vielä visuaalisen helppokäyttöisyyden lisäksi myös treidien käyminen on helppoa, sillä palvelu tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia työkaluja, karttoja ja muita graafeja treidaajan tueksi.

Halutessasi voit myös seurata muita menestyviä treidaajia ja saat aina ilmoitukset kun he tekevät kauppoja: näin voit kopioida heidän portfoliotaan.

Tarjoilla olevat graafit:

 • Kynttilät
 • Ontot kynttilät
 • Pylväs
 • Linja
 • Vuoret

Tarjoilla olevat työkalut:

 • A/D line
 • ASI
 • Alligator
 • Aroon
 • Arron oskillaattori
 • Average True Range
 • Awesome oskillaattori
 • Bollinger Bands
 • Center of Gravity
 • Chaikin volatiliteetti
 • Chande Forecast oskillaattori
 • Chande Momentum oskillaattori
 • COmmodity Channel Index
 • Coppock Curve
 • Detrended Price oskillaattori
 • DOnchian Channel
 • Ehler Fisher
 • Elder Ray Index

ja paljon muita mahtavia työkaluja treidaamisen avuksi. (koko listauksen löydät eToron sivuilta)

Copy Trader - sosiaalinen sijoittaminen

CopyTrader - kopioi muita sijoittajia

eToro tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata reaaliajassa muiden sijoittajien osto- ja myyntitoimeksiantoja siten, että voit itse käydä kaikki samat treidit kuin menestyvät ammattilaisetkin.

Tämä ominaisuus kulkee nimellä CopyTrader, johon pääsee käsiksi luomalla tilin. 

Kun olet kirjautuneena palveluuna voit etsiä mielenkiintoista sijoittajaa ja seurata hänen sijoituksia jolloin saat aina ilmoituksen, kun henkilö tekee toimeksiantoja.

Jokaiselle seurattavalle treidaajalle on myös ilmoitettu tuotto viimeisen 12 miljoonan euron kohdalla ja riskitaso sijoituskohteiden riskisyyden eli volatiliteetin mukaan.

kopioi muita sijoittajia

eToro usein kysyttyä -osio

Voiko eToroa kokeilla ennen sitoutumista?

Kyllä voi. eToro tarjoaa jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden luoda demo-tili ja harjoitella leikkirahalla.

Mitä maksutapoja eTorolla on käytössä?

Riippuen olinpaikastasi. Suomessa toimivat seuraavat maksutavat: Tilisiirto, luottokortit, pankkikortit, PayPal, Skrill, Neteller, Payoneer,  e-lompakot ja virtuaalivaluutat.

Sopiiko eToro treidaamisen?

eToro on yksi parhaimmista treidaus-alustoista kaikilla sijoittamisen aspekteilla aina hinnasta, käytettävyyteen ja työkaluista instrumentteihin.

Miten voin liittyä eToroon?

eToron palveluun rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen tästä. Muista vahvistaa tilisi, ennen kuin pääset käymään kauppaa.

eToro verotus - miten se tapahtuu?

eToro ei peri lainkaan veroja. Sinun tulee itse ilmoittaa omat tulosi verottajalle ja maksaa 30 – 34% saamistasi pääomatuloista veroa. Hävityt sijoitukset on vähennettävissä verotuskäytännön mukaisesti.

eToro Suomi - sopiiko palvelu suomalaisille sijoittajille?

Suomessa eToro tarjoaa uskomattoman mahdollisuuden käydä kauppaa globaalisti ilman välityspalkkioita. Myös asiakaspalvelua on tarjoilla Suomen kielellä.

Onko eToro hyvä sijoitusalusta?

Treidaaminen.fi palvelussa olemme sitä mieltä, että eToro on kaikinpuolin tämän hetken paras treidaus alusta.

eToro vs Nordnet - kumpi on parempi?

Kysytään mielummin näin: haluatko maksaa ylimääräisiä välityspalkkioita vaikka kävisit kauppaa vain muutaman kerran kuukaudessa? Jos et niin eToro on parempi vaihtoehto.

Onko eToro huijaus?

Ehdottomasti ei. eToro on 14 vuotta toiminnassa ollut kaupankäyntialusta, joka on globaali. Useat finanssi-yhdistykset ja muut tahot valvovat sen toimintaa. Yritys on palkittu sijoittajien keskuudessa yli 5 vuotena.

Pakollinen tieto: eToro on monipuolinen kaupankäyntialusta, joka tarjoaa mahdollisuuden investoida osakkeisiin, kryptoihin ja CFD-tuotteisiin. CFD-tuotteet ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kaupankäynnissä on korkea riski menettää rahaa korkean vivun takia. 67% piensijoittajista menettää rahaa käymällä kauppaa CFD-tuotteilla eTorolla. Harkitse ymmärrätkö miten CFD tuotteet toimivat ja onko sinulla varaa ottaa riski menettää rahaa.