Miten rikastua netissä?

Ennen kuin siirrytään itse asiaan on hyvä tunnustaa yksi realiteetti, joka liitty korkean-riskin sijoitustuotteisiin. Kaikki valuuttakauppaa ja muita viputuotteita treidaavat henkilöt häivävät rahaa varmasti joissakin treideissä.

Viputuotteet eivät ole rikastu nopeasti -teeman tapaisia ellet oikeasti satu juuri sijoittamaan oikein oikeaan aikaan. Hyvä sijoitustrategia koostuu monesta elementistä, kuten suunnitelma, harjoittelu, kärsivällisyys, periksiantamattomuus ja rahan hallinta.

Jos inohat häviämistä ja olet perfektionisti sinulla tulee todennäköisesti olemaan vaikeaa sopeutua treidaamiseen, koska aina jotkut treidit tulee hävittyä. Treidaaminen ei myöskään ole työttömille, koska alhainen sijoituspääoma voi johtaa helposti harjoittelun rahoittamisen lainalla. Velalla treidaaminen on aina huono asia, eikä sitä kannata harrastaa ellet ole varma mitä olet tekemässä.

Myös Youtubessa on runsaasti harjoittelu materiaalia jota voit käyttää hyödyksi niin demossa kuin varsinaisessa treidaamisessa. Voit lukea lisää treidaamisen harjoittelusta sitä varten kirjoitetulta sivulta.

Hyvä välihuomio: kannattaa olla vähintään 5000 euron aloituspääoma, jotta on varaa ottaa tappioita muutamissa treideissä ennen kuin pääsee vauhtiin. Älä usko, että muutamalla satasella sinusta tulee miljonääri vaikka tälläisiäkin tapauksia on raportoitu.

Harjoittele treidaamista - katso parhaat alustat

Äkkirikastuminen netissä voi sokaista osan sijoittajista

Aloittelijan saamat nopeat pikavoitot voivat häikäistä pahemman kerran ja seuraavat treidit tulee käytä huonommassa mielentilassa joka saattaa johtaa tappioriskin kasvamiseen. Suurimmalla osalla puuttu kärsivällisyys, joka johtaa pääoman kuivumiseen. Monet eivät ole valmiita harjoittelemaan ja olemaan periksiantamattomia jota treidaaminen ammatiksi vaatii.

Jos olet kärsimätön, miten kuvittelet tekeväsi rahaa verkossa kun treidaaminen on yksi vaikeimmista mutta palkitsevimmista taidoista joita ihminen voi oppia.

Lyhyen tähtäimen päiväkauppa ei todellakaan ole amatööreille joilta puuttu kärsivällisyys. Vain harvoille ja periksiantamattomille treidaaminen voi tuoda taloudellisen riippumattomuuden nopeammin kuin mikään muu taito.

Voitokas treidaus vaatii tarkan strategian jota tulee seurata tarkasti. Myös riskinotto kyky täytyy olla laskelmoitu jotta osataa päättää mihin treideihin kannattaa lähteä ja mihin ei.

Treidaamisella voi siis todellakin rikastua, mutta kuten mikä tahansa muukin ammatti tai uravalinta, se ei tapahdu yhdessä yössä.

Bitcoin ja kryptovaluutat ylipäänsä ovat hyvä esimerkki äkkirikastumisesta, mutta siihen tarvitaan myös tuuria, intuitioita ja omaa vahvaa näkemystä.

Kannattaa harjoitella treidaamista demo -käyttäjällä kunnes homma on hanskassa ja pystyt mukavuusalueelta poistumatta käymään treidejä.