Treidaus harjoittelu

Treidaus harjoittelu aloitetaan aina sopivan treidaus alustan valitsemisella. Meillä on useita suosituksia joista vain muutamaa käytämme itse. Tämän sivuston tarkoituksena on tutustuttaa sinut uuten treidaajan päiväkaupankäymisen kulttuuriin ja antaa vinkkejä siitä miten itse suoritamme treidit.

Kun sopiva alusta päiväkaupankäynnille on löytynyt on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Moni lukija on jo todennäköisesti treidannut joko demon avulla tai henkilökohtaisesti itse ja haluaa saada lisää vinkkejä voitokkaan kaupan käymiseen.

Vastuuvapaus: Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa. Lisätietoja on osoitteessa etoro.com/trading/fees. {etoroCFDrisk}% piensijoittajien CFD-sopimuksista menettää rahaa.

Harjoittele treidaamista ilmaisella demo-tilillä

Jokainen uusi käyttäjä saa eTorolla 100,000€ virtuaalirahaa, jonka avulla voi harjoitella treidaamista ilman riskiä. Liity eToroon nyt ja aloita harjoittelu. Pääsy yli 40 eri kryptovaluuttaan ja muiden mallisalkkuihin.

Oppaat voivat johtaa harhaan

Oppaita treidaamiseen on yhtä monta kuin on treidaajiakin. Jokaisella treidaajalla on oma tekniikka tai jokin fundamentaalinen idea jonka mukana he käyvät päviäkauppaa. Nämä fundamentaaliset ideat voivat perusta perinteiseen tekniseen analyysiin, olettamukseen tai aktiiviseen uutisten seurantaa. Itse suosin näiden kaikkien kolmen yhdistelmää, josta saadulla signaalilla käydään kyseinen treidi.

Riippuen treidaamis tyylistä, voi aikaväli olla sekunneista ja minuuteista tunteihin ja päiviin. Etenkin sekuntti treidaamisessa on hyvin tärkeä käyttää stop-losseja ja muita mekanismeja jotka ovat isntrumentteja joilla on mahdollista saada voittoja.

Salaisuus piilee siinä, että koko treidaus perustuu rahan hallintaan. Ne henkilöt jotka hallitsevat treidejään rahallisesti voivat käydä onnistunutta ja voitokasta päiväkauppaa. Tässäkin kohtaa apuna ovat erilaiset treidauksen työkalut ja analyysit joiden avulla pystymme asettamaan arvioidun ostohinnan ja arvioidun myyntihinnan.

Tärkeää on laskea arvot siten, että jos häviät treidin olet valmis häviämään 1 / 3 siitä, jonka voisit kyseisellä treidillä voittaa. Koko laji perustuu pitkälti matematiikkaan ja tämän takia on hyvä ymmärtää koko laji teknisesti itsessään.

Tunteita ei saa päästää peliin - pidä hermot kylmänä

Samalla tavalla kuin uhkapelaamisessa, voi myös treidaamisessa tunteet ottaa ikävästi vallan seuraavista treideistä. Jos olet käynyt useita hävittyjä kauppoja saman päivän aikana, ei ehdottomasti kannata koittaa voittaa rahoja takaisin vaan on parempi yrittää huomenna uudestaan.

Alitajuinen stressi ja paine vaikeuttavat treidaamista ja onkin hyvin todennäköistä, että hävittyjen treidien jälkeen tappiot ja riskinotto kasvavat. Pidä siis pää kylmänä: ota voitot ilolla, mutta älä juhli liikaa ja vastaavasti ota tappiot heti ja pieninä.

Monet aloittelijat tekevät sen virheen, että he holdaavat hävittyä positiota siinä toivossa, että se “reboundaa” takaisin ja saadaan osa tappiosta kuitattua. Tämä on yksi suurimmista amatöörivirheistä koko lajissa. Ota tappiot heti ja pieninä!

Päiväkaupan harjoittelu demotilin avulla

Monet kaupankäynti alustat joita mekin suosittelemme tarjoavat aloittelijoille ja uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla käydä päiväkauppaa ilmaisen demotilin avulla. Demotilissä saa käyttöönsä tietyn pääoman, jolla voi käydä kauppaa reaaliajassa ja oikeilla instrumenteilla ja hinnoilla.

Tällä tavoin on hyvä saada tuntumaa treidaukseen ja sitä kautta harjoittelua. Parasta harjoittelua on kuitenkin käyttää oikeaa rahaa, jolloin myös tunteet sekä stressitaso on otettava huomioon, näin saa mahdollisimman realistisen harjoituksen ja sitä kautta parannettua omaa tekniikkaa.

Muista myös tutustua analyyseihin ja fundamentaaleihin ja kokoa niistä oma treidaus tekniikkasi.

Kohta 1 - Avaa tili eTorolle

Seuraa alapuolella olevia ohjeita luodaksesi itsellesi käyttäjän eTorolle, jotta voit aloittaa treidaamisen.

  • Siirry www.etoro.com/fi sivuille ja klikkaa liity nyt tai käy kauppaa nyt -painiketta.
  • Täytä lyhyt rekisteröitymislomake, jossa pyydetään yhteystietojasi. Voit rekisteröityä suoraan myös Facebook tai Gmail tililläsi.
  • Viimeistele rekisteröitymislomake lukemalla ilmoittamalla lukeneesi ehdot painamalla rastin ruutuun ja klikkaa rekisteröidy -painiketta.

Kohta 2 - Vahvista tilisi

Kaikki palvelut verkossa, joissa raha liikkuu ja jotka kuuluvat rahavalvonnan alaisuuteen vaativat henkilöllisyyden todentamisen, joka tehdään seuraavasti:

  • Kun olet lähettänyt rekisteröitymislomakken palveluun, sinua pyydetään vahvistamaan tilisi.
  • Tilin vahvistaminen tapahtuu lähettämällä todiste henkilöllisyydestä. (kuva henkilöllisyystodistuksesta, esimerkiksi ajokortti tai passi) ja todistus asuinpaikasta. (kuva laskusta, esimerkiksi viimeisin sähkölasku, jossa on nimesi ja asuinpaikkasi yhteystiedot näkyvissä. Ei saa olla yli puoli vuotta vanha.)
 

Sinun ei tarvitse itse murehtia dokumenttien tarkistamisesta. eToro ilmoittaa sinulle sähköpostilla, kun dokumentit on tarkistettu ja käyttäjätilisi on vahvistettu.