Osta bitcoineja

Bitcoinin ostaminen on nykyään jo helppoa ja monet kaupankäyntialustat tarjoavat mahdollisuuden hankkia kryptovaluuttoja ilman varsinaista Bitcoin-lompakkoa. Bitcoin on tunnetuin kryptovaluutta, jonka sijoituksellinen arvo on huomattu jo vuosia sitten.

Monet sijoittajat luottavat Bitcoinin nousun jatkuvan pitkään ja nopeasti. Tästä olemme saaneet esimakua jo vuonna 2017, kun valuutan arvo raketoi satoja prosentteja muutamassa päivässä.

Koko kaupankäynti Bitcoineilla perustuu kysyntään ja tarjontaa jolle lohkoketjuteknologia tarjoaa vahvan pohjan.

Kuka tietää Bitcoin saattaa olla tulevaisuuden valuutta, jossa perinteiset pankit eivät ole osallisena.

bitcoin ostaminen

Harmi ettet ostanut Bitcoinia vuonna 2009 kun sen arvo oli vain senttejä. Olisit nyt tienannut miljoonaomaisuuden muutamalla eurolla. Koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä, mikäli uskot että nousu jatkuu voit hankkia heti Bitcoinia esimerkiksi eTorolta.

Bitcoinin ostaminen - näin ostat Bitcoineja

Osta Bitcoineja helposti seuraavan ohjeen avulla. Koska aihe on tiedostettu toistaiseksi varsin pienissä piireissä halusimme luoda kattavan oppaan niille jotka ovat aidosti kiinnostuneita Bitcoineista ja uskovat sen saavuttavat tulevaisuudessa vielä suuremman suosion.

Ennen kuin ostat Bitcoinia on hyvä mainita tässä kohtaa, että sijoittamiseen liitty aina riski. Sijoita vain sen verran omaisuutta kuin olet valmis menettämään.

Tilin luominen eTorolle on helppoa ja nopeaa. Kuitenkin ennen kuin pääset tekemään maksusuorituksia sinun tulee vahvistaa tilisi, joka onnistuu helposti todistamalla henkilöllisyytesi.

Se mikä tekee eTorosta paremman sijoitusalustan kuin muut on sosiaalisuus. Voit seurata muita sijoittajia ja tehdä täysin samoja kauppoja kuin ammattimaiset meklarit.

Kryptovaluuttoihin sijoittamista ei säännellä suurimmassa osassa EU-maita. Sijoita vain se minkä olet valmis menettämään.

Osta turvallisesti kryptovaluuttaa

Kryptovaluuttojen ostaminen voi olla helpompaa kuin luuletkaan. eToro sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin kryptokonkareille. Valikoimasta löytyy uskomaton määrä erilaisia kolikoita. Et tarvitse erillistä Bitcoin-lompakkoa ja ostopalkkiot ovat vain 0,75 prosenttia.

On olemassa kuitenkin myös muitakin pörssejä joissa voit ostaa Bitcoineja. Muita hyviä vaihtoehtoja ovat Binance ja Coinbase, jotka kuitenkin vaativat erillisen Bitcoin-lompakon johon ostetut valuutat siirretään. Turvallisista lompakoista suosittelemme Ledger Nano S.

Kohta 1 - Avaa tili eTorolle

Seuraa alapuolella olevia ohjeita luodaksesi itsellesi käyttäjän eTorolle, jotta voit ostaa ja myydä Bitcoineja.

  • Siirry www.etoro.com/fi sivuille ja klikkaa liity nyt tai käy kauppaa nyt -painiketta.
  • Täytä lyhyt rekisteröitymislomake, jossa pyydetään yhteystietojasi. Voit rekisteröityä suoraan myös Facebook tai Gmail tililläsi.
  • Viimeistele rekisteröitymislomake lukemalla ilmoittamalla lukeneesi ehdot painamalla rastin ruutuun ja klikkaa rekisteröidy -painiketta.

Kohta 2 - Vahvista tilisi

Kaikki palvelut verkossa, joissa raha liikkuu ja jotka kuuluvat rahavalvonnan alaisuuteen vaativat henkilöllisyyden todentamisen, joka tehdään seuraavasti:

  • Kun olet lähettänyt rekisteröitymislomakken palveluun, sinua pyydetään vahvistamaan tilisi.
  • Tilin vahvistaminen tapahtuu lähettämällä todiste henkilöllisyydestä. (kuva henkilöllisyystodistuksesta, esimerkiksi ajokortti tai passi) ja todistus asuinpaikasta. (kuva laskusta, esimerkiksi viimeisin sähkölasku, jossa on nimesi ja asuinpaikkasi yhteystiedot näkyvissä. Ei saa olla yli puoli vuotta vanha.)

Sinun ei tarvitse itse murehtia dokumenttien tarkistamisesta. eToro ilmoittaa sinulle sähköpostilla, kun dokumentit on tarkistettu ja käyttäjätilisi on vahvistettu.

Kohta 3 - osta Bitcoineja

Bitcoinien ostaminen tapahtuu hakemalla etsi-kentästä Bitcoin, jolloin sinulle aukeaa seuraavanlainen näkymä.

Pääset tekemään myynti- ja osto toimeksiantoja painamalla “käy kauppaa” -painiketta sivun oikeassa laidassa.

Ostamasi Bitcoinit siirtyvät automaattisesti eToro -salkkuusi, jossa voi niitä säilyttää tai halutessasi siirtää fyysiseen tai digitaaliseen Bitcoin-lompakkoon.

Bitcoin ostonäkymä

Mitä pitää ottaa huomioon kun ostaa Bitcoineja

Bitcoin kaupankäynti onnistuu kaikilla maailman valuutoilla ja jokainen esittelemämme alusta tarjoaa mahdollisuuden ostaa Bitcoineja jopa luottokortilla.

Jos ajattelit tehdä vain pienempiä sijoutuksia kerrallaan on suositeltavaa käyttää esimerkiksi Skrilliä tai Paypalia joka on huomattavasti kevyempi vaihtoehto, kun varsinaisia maksutietoja ei tarvitse palveluun syöttää.

Koska Bitcoin on hyvin vaihdettu kryptovaluutta voit helposti luopua ostamastasi kolikosta vain muutamalla klikkauksella mikäli muutatkin mielesi.

Bitcoinin kurssi

Monien treidattujen kryptovaluuttojen kurssit muuttuvat radikaalisti jopa saman päivän sisällä. Jos verrataan Bitcoinia perinteisiin valuuttoihin huomataan selkeästi miten paljon virtuaalivaluuttojen hinnat vaihtelevat.

Etenkin Bitcoin on vuosien varrella kohdannut räjähdysmäisiä kasvupyrähdyksiä, jotka ovat tuoneet sijoittajille jopa miljoonatuottoja.

Mielestämme Bitcoin on edelleen paras vaihtoehto ihimisille jotka haluavat jahdata nopeita tuottoja kryptomarkkinoilta. Toiseksi paras sijoituskohde kryptovaluutoissa on Ethereum tai Ripple.

Tällä hetkellä Bitcoinin kurssi hipoo jo 20 000 euroa.

Kurssiin vaikuttaa myös se kuinka paljon Bitcoinia louhitaan. Mitä vaikeampi seuraava lohko on saada auki, sitä kalliimpi sen arvo teorettisesti on, jos kysyntää ja tarjontaa ei oteta huomioon.

Bitcoinilla voi tehdä myös ostoksia

Kuten mikä tahansa muu valuutta myös Bitcoin on arvokas tapa käydä kauppaa. Monet liikkeet ja verkkokaupat ovat ottaneet maksutavakseen Bitcoinin, jolloin voit tehdä ostoksia suoraan kryptovaluutalla.

Jos haluat maksaa Bitcoineilla tarvitset Bitcoin-lompakon, jossa säilytät kryptovaluuttojasi turvallisesti.