Tradingview

Tradingview on maailmalla melko tunnettu kaupankäynti alusta, josta erikoisen mahdollisuus tarkastella kursseja täysin reaaliaikaisesti. Tarjoilla maksuttomassa versiossa on myös satoja indikaattoreita ja verkostoitumis alusta jossa voit katsoa muiden suosituksia haluamistasi sijoituskohteista.

Mutta onko Tradingview oikeasti hyvä ja luotettava? Me otimme siitä selvää.

Mikä on Tradingview?

Tradingview.com on sijoitustuotteiden tarkastelemiseen erikoistunut yritys, jolla ei itsellään ole varsinaista kaupankäynti kapasiteettia vaan se tekee yhteistyötä useiden välitysfirmojen kauta, jotka tarjoavat näitä palveluita. Eli jos käytät Tradingviewin tarjoamaa kaupankäynti alustaa, käytät todellisuudessa jonkun yhteistyökumppanin valko-etiketti ratkaisua.

Palvelussa on tarjoilla runsaasti erilaisia ominaisuuksia, jotka tukevat vahvasti jokaisen treidaajan tarpeita. Palvelusta löytyy kaikki sijoitustuotteet aina futuureista ja johdannaisista kryptovaluuttoihin.

tradingview

Tradingview hyvät ja huonot puolet

Yleensä, kun kyseessä on maksuton palvelu ei saisi juurikaan negatiivistä palautetta antaa, mutta tässä tapauksessa kritisoimme myös palvelua, koska saatavilla on maksullinen kaupankäyntialusta, jonka vähimmäispääomavaatimus on 25000 dollaria.

Hyvät puolet:

 • Mahdollisuus verkostoitua muiden sijoittajien kanssa
 • Paljon treidaus työkaluja ja indikaattoreita saatavilla ilmaiseksi
 • Saatavilla myös mobiililaitteisiin ja tabletteihin
 • Voit seurata muiden treidejä täysin live-tilassa
 • Ilmaisella kokeilulla pääset hetkeksi käsiksi joihinkin maksullisiin ominaisuuksiin

Huonot puolet:

 • Vain rajalliset mahdollisuudet käydä kauppaa
 • Parhaat ominaisuudet ovat kalliita
 • Asiakaspalvelu on heikko
 • Ei työpöytä-sovellusta, pakko käyttää selaimessa

Palvelu sopii ehkä paremmin työkalujen arsenaaliin, kun kauppaa käydään muualla kuin Tradingviewissä itsessään. Työkaluna Tradingview on erinomainen, sillä löydät lähes kaikista maailman sijoitustuotteista kattavasti ideoita, uutisia, spekulaatioita ja keskustelua sekä tietysti reaaliaikaiset graafit.

Toimeksiantojen asettaminen

Ennen kuin voit asettaa toimeksiantoja Tradingview -verkkosivustolla, sinun pitää luoda tili yhteensopivan välittäjän kanssa. Me suosittelemme tähän tarkoitukseen eToroa.

Kun olet luonut käyttäjän yhteensopivalle välittäjälle, voit suoraan Tradingview:in sivuilta kirjautua kaupankäyntialustaan liitetylle tilillesi.

Kohta 1 - Avaa tili eTorolle

Seuraa alapuolella olevia ohjeita luodaksesi itsellesi käyttäjän eTorolle.

 • Siirry www.etoro.com/fi sivuille ja klikkaa liity nyt tai käy kauppaa nyt -painiketta.
 • Täytä lyhyt rekisteröitymislomake, jossa pyydetään yhteystietojasi. Voit rekisteröityä suoraan myös Facebook tai Gmail tililläsi.
 • Viimeistele rekisteröitymislomake lukemalla ilmoittamalla lukeneesi ehdot painamalla rastin ruutuun ja klikkaa rekisteröidy -painiketta.

Kohta 2 - Vahvista tilisi

Kaikki palvelut verkossa, joissa raha liikkuu ja jotka kuuluvat rahavalvonnan alaisuuteen vaativat henkilöllisyyden todentamisen, joka tehdään seuraavasti:

 • Kun olet lähettänyt rekisteröitymislomakken palveluun, sinua pyydetään vahvistamaan tilisi.
 • Tilin vahvistaminen tapahtuu lähettämällä todiste henkilöllisyydestä. (kuva henkilöllisyystodistuksesta, esimerkiksi ajokortti tai passi) ja todistus asuinpaikasta. (kuva laskusta, esimerkiksi viimeisin sähkölasku, jossa on nimesi ja asuinpaikkasi yhteystiedot näkyvissä. Ei saa olla yli puoli vuotta vanha.)

Sinun ei tarvitse itse murehtia dokumenttien tarkistamisesta. eToro ilmoittaa sinulle sähköpostilla, kun dokumentit on tarkistettu ja käyttäjätilisi on vahvistettu.

Miten Tradingviewiä kannattaa käyttää?

Me suosittelemme käyttämään Tradingviewiä kaupankäynnin tukena. Voit esimerkiksi edeltävänä iltana hakea idea-palstalta itsellesi sopivia kohteita, jotka vaikuttavat omaan mieleesi kiinnostavilta ja luotettavilta. Eli voit käytännössä hakea ilmaisia “signaaleja” Tradingviewin maksuttomassa versiossa.

Suomalaisten keskuudessa etenkin DAX-indeksi on suosittu treidauskohde sen korkean volatiliteetin takia. Päivän aikana on mahdollista tehdä useita kauppoja teknisten analyysien tukemana.

Mielestämme indeksitreidaaminen on kannattavaa vain johdannaisilla, sillä muutoin tuotot jäävät hyvin pieniksi vaikka pääoma olisikin suuri.

Voit myös ladata verkkosivuston tarjoaman sovelluksen ja tarkastella kurssivaihteluita reaaliajassa mobiililaitteellasi.

Nopea yhteenveto

Tradingview on erinomainen palvelu niille jotka etsivät reaaliaikaista graafia ilman lisämaksua sekä niille jotka treideissään nojaavat muiden mielipiteisiin ja teknisiin analyyseihin.

Kaupankäyntialustana palvelu ei juurikaan palvele tarkoitusta.