Ansaitse rahaa kotona 15 000€ / kk

Ville ansaitsee 15000e kuukaudessa

Ville on aivan tavallinen opiskelija, joka kiinnostui sijoittamisesta ja etenkin treidaamisesta jo nuorena, muttei koskaan uskaltanut kokeilla onneaan. Haastattelimme nuorta vaatimattoman oloista kaveria joka tienaa omaisuuden joka kuukausi.

Saimme haastateltavaksemme Villen, jonka löysimme lähteistä joita emme voi henkilöllisyyden tunnistamisen vuoksi paljastaa. Hän on aivan tavallinen opiskelija, mutta viettää päivästään noin 2 tuntia tarkasti pörssikursseja tarkkaillen.

Kylmänviileästi hän asettaa ostotarjouksensa markkinoille, joka tänään sattui olemaan kryptovaluutta Bitcoin. Viisitoista minuuttia myöhemmin hän hymyilee ja totetaa päivän olleen hyvä.

Voittoa kaupoista kertyi kulujen ja verojen jälkeen noin 5000 euroa.

Noin puolet kaupankäyntipäivistä on hyviä, mutta kun huonot päivät lasketaan mukaan voi herkemmät ihmiset helposti stressaantua. Kaikki perustuu loppujen lopuksi riskienhallintaan. Käy vain sellaisia kauppoja joissa voit ansaita kolme kertaa sen summan jonka olet valmis häviämään, Ville totetaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeenMistä kaikki sai alkunsa?

Olen aina ollut kiinnostunut rahan tekemisestä, etenkin tietokoneella tai verkossa ylipäänsä. Jo nuorena etsin mahdollisuuksia tienata rahaa katsomalla mainoksia ja hain tietoa siitä miten voin tienata rahaa netissä.

Keinoja oli useita, mutta ei niillä rikastumaan päässyt. Harvemmin pääsi edes normaali työssäkäyvän palkoille.

Eräänä päivänä kuitenkin uskalsin laittaa osan palkastani eTorolle. Ja talletin joka kuukausi lisää kunnes minulla oli kasassa noin 1500 euroa. Aloitin treidaamisen varovasti. Ostin tuotteita joiden kurssit eivät juurikaan liikkuneet ja se oli virhe, sillä en halunnut sijoittaa pitkäjänteisesti vaan halusin nopeita voittoja.

Aloin lukea yhä tarkemmin treidaamisen fundamentaaleista ja teknisistä analyyseistä ja lopulta hahmotin mistä kaikessa on kyse. Aloitin voittamalla vain noin 30% käymistäni kaupoista, mutta muutaman vuoden jälkeen pääsin jo yli 48%, jossa lukema tälläkin hetkellä on.

Moni ihmettelee miten voin tienata rahaa, jos kerta häviän puolet käymistäni kaupoista. Syy piilee siinä, että käyn kauppoja omalla strategiallani, jossa olen valmis häviämään 200 euroa tehdäkseni 600 euroa. Näin voin hävitä 2/3 treidistä ja jäädä silti verojen jälkeen voitolle.

En missään tapauksessa voi suositella tätä elämäntyyliä herkkähermoisille, mutta jokainen voi sitä kokeilla ja katsoa jos tuntuu itsestään hyvältä.

Aluksi olin skeptinen, mutta jälkeenpäin hymyilyttää. Edelleen jotkin kuukaudet voivat olla miinuksella, mutta kun koko vuoden saldo lasketaan on vihreitä kuukausia enemmän.

Aiotko joskus neuvoa muita sijoittamaan?

En halua antaa sijoitusneuvoja, koska jokaisen on löydettävä oma strategiansa ja noudatettava sitä tarkasti. En usko, että neuvoistani olisi hyötyä, sillä koko touhu täytyy itse nähdä, Ville nauraa.

* Villen nimi muutettu hänen toiveesta

67% hinnanerosopimustileistä menetää rahaa.

Ota 100,000€ harjoitellaksesi treidaamista

Jokainen uusi käyttäjä saa eTorolla 100,000€ virtuaalirahaa, jotta voit harjoitella treidaamista ilman riskiä. Liity eToroon nyt ja huomaa, miten mielenkiintoista ja yksinkertaista treidaaminen loppujen lopuksi on. Pääsy yli 40 eri kryptovaluuttaan ja muiden mallisalkkuihin.

Muista, että sijoittamiseen liitty aina riski. Sijoita vain se osa rahoistasi, jonka olet valmis häviämään.