Parhaat sijoituskohteet 2021

parhaat sijoituskohteet 2021

Sijoittajat haluavat aina varmistua siitä, että heidän pääomansa tuottaa mahdollisimman tasaisesti ja turvallisesti. Ennen kuin jatkamme on tärkeää muistaa, että historia auttaa tulkitsemaan tulevaisuutta vain rajallisesti.

Tämä kirjoitus on tarkoitettu kaikille niille jotka ovat kiinnostuneet sijoittamisesta, mutta eivät ole vielä löytäneet sopivaa kohdetta pääomiensa sijoittamiselle. Parhaat sijoituskohteet ovat vain harvojen tiedossa.

Toisinaan ne ovat kauaskantoisia trendejä ja toisinaan sammuvia tuikkuja, joista toiset palavat nopeammin kuin toiset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeenSiitä huolimatta, me listasimme parhaat sijoituskohteet vuodelle 2021:

  1.  Ehdoton ykkönen tulee olemaan tänä vuonna kryptovaluutat ja etenkin Bitcoin sekä Ethereum. Näiden kurssit ja markkina-arvot ovat hiljattain kasvaneet räjähdysmäisesti ja yhä useammat median edustajat ovat huomanneet tämän ilmiön.
  2. Fintech yritykset, jotka mullistavat useita eri liiketoiminnan osa-alueita tarjoammalla mahdollisimman pitkälle vietyjä työkaluja toimintojen automatisointiin ja tehostamiseen.
  3. Digitalisaatio. Sijoita vuosikymmenten tai satojen megatrendeihin, jotka takaavat pääoman tuoton pitkälle aikavälille. Tämä ilmiö heijastuu hyvin, kun tarkastellaan parhaiten pärjänneitä rahastoja.
  4. ETF-rahastot antavat turvallisen lähestymistavan päästä sijoittajana osaksi suurempaa ja tehokkaampaa portfoliota, yksittäisten osakkeiden strategian sijaan. ETF-rahastot tulivat erityisen tunnetuiksi vuonna 2019, kun niiden toimivuus ymmärrettiin.

Parhaat sijoituskoheet joihin voit itse sijoittaa 2021

Selvitimme parhaiten pärjänneet tai eniten tuottaneet sektorit toimi-aloittain. Lopputuloksena havaittiin selkeä korrelaatio teknologian ja kasvuyhtiöiden suhteen.

Esimerkkejä hyvin pärjänneistä osakkeista olivat:

  • Teknologia osakkeet
  • Uusiutuva energia osakkeet
  • Maailma kasvuyhtiöt osakkeet
  • Kiina osakkeet

Näihin sijoituskohteisiin pääset käsiksi kaupankäyntialustojen avulla.

Kaupankäyntialustojen välillä on kuitenkin suuria eroja esimerkiksi tuotetarjonnan ja välityspalkkioiden suhteen. Treidaaminen.fi on tehnyt selvityksen myös eri kaupankäyntialustoista Suomessa, jonka voit lukea täältä.

67% hinnanerosopimustileistä menettää rahaa

Kaupankäynti osakkeilla - komissio 0%

eToron kautta on mahdollista käydä kauppaa osakkeilla 0% komissioilla. Avaa tili 3 minuutissa ja aloita sijoittaminen jo tänään! Helppokäyttöinen, edullinen, nopea ja turvallinen.