Bitcoin -analyytikot: ”uusi kaikkien aikojen korkein pian lähellä”

analyytikot bitcoin hulluna

Kaksi tunnettua Bitcoin -analyytikkoa on vahvasti sitä mieltä, että Bitcoin tulee saavuttamaan uuden huippunsa pian. Kyse on vain kuukausista.

Bitcoinin kurssi on pysynyt melko vakaana koko vuoden ajan. Tämä tarkoittaa useiden analyytikkojen mielestä sitä, että Bitcoin lataa uusia huippuja vahvistamalla nykyisen pohjan 40 000 euron paikkeilla.

Twitterissä mainetta niittänyt analyytikko Will Clemente III on kirjoittanut seuraajilleen twiitin, jossa kehottaa odottamaan lähikuukausina tapahtuvia merkittäviä hinnannousuja. Pelkästään Twitterissä hänellä on yli 200 000 seuraajaa.

Hänen kommenttinsa pohjautuu analyysiin siitä, että tarjoilla olevien Bitcoinien määrä on jatkuvasti laskussa. Analyysiä noususta vahvistaa myös niin sanottu tarjontastoppi, jossa markkinoilta loppuu tarjonta.

Tämä on hyvä perustelu, sillä nyt jos koskaan Bitcoinin tarjonta lähestyy loppuansa. Bitcoineja on olemassa vain rajoitettu määrä 21 miljoona kappaletta, joka käy vähiin ennen kuin loppuu.

Tarjonnan ollessa lähellä loppumispistettä voi yhden Bitcoinin hinta tutkijoiden mukaan nousta jopa yli 200 000 dollariin. Tämän tulkinnan ovat antaneet useat tunnetut pankit ja sijoitusyhtiöt, eivät pelkästään yksittäiset analyytikot.

”bear markkinat eivät tule kuuloonkaan”

Nyt on ratsastettava nousujohteisella trendillä, jota kaikki tekniset indikaattorit vahvistavat. ”Nyt jos koskaan kannattaa ostaa, kun Bitcoin on vielä alle 50 000 dollaria” – twiittasi Will.

Willy Woo on samaa mieltä Clementen kanssa lähestyvästä kurssiturbulenssista, josta ”Daily Hodl” raportoi.

Willy Woota pidetään johtavana lohkoketjuteknologian pioneerina. Hän on keksinyt myös ketjuanalyysin ja hänellä on yli 600 000 sijoittajaa, jotka seuraavat aktiivisesti hänen tekemisiään.

Hänen sanojansa lainaten: ”Bitcoin on tulossa hulluksi seuraavina kuukausina!”

Alapuolella analyytikko Willy Woo:n twiitti hänen laatimasta teknisestä analyyistä.

Woo sanoi ”What Bitcoinin Did” podcastin haastattelussa miten pitkäaikaiset voimat ovat kertymässä rakentaen uutta huippua. Tällä hän viittaa siihen, että huippujen rakentumisen jälkeen tulee valtava kasvu.

Bitcoinin kurssikehitys on aina ollut vertaansa vailla. Ensin 4000 dollarista suoraan 14 000 dollariin vain kuukausissa, sen jälkeen 10 000 dollarista 60 000 dollariin yhdessä kuukaudessa.

Hänen mukaansa, jos 60 000 dollaria saavutetaan lokakuussa, alkaa marraskuussa varsinainen nousu.

Hän kuitenkin sanoo, että tulevat bull-markkinat käyttäytyvät eri tavoin kuin aikaisemmat. Sillä kurssikäyriä analysoitaessa, rakenne on erilainen.

Kryptovaluuttoihin sijoittamista ei säännellä suurimmassa osassa EU-maita.

Osta bitcoineja turvallisesti

eToro tarjoaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja alhaisilla palkkioilla. Luo tili ja osta kryptovaluuttoja jo tänään!