Huippusijoittaja ennustaa: Ethereum rikkoo 20 000 dollaria maaliskuuhun 2022 mennessä

Ethereum uusi ennätys syyskuussa 2021

Ethereumin hinta on noussut voimakkaasti viimeisen 24 tunnin aikana. Viimeisimmän tarkistuksemme mukaan, hinta on noussut muutaman päivän aikana 3000 dollarista jopa 3500 dollariin. Analyytikot odottavat uuden kaikkien aikojen korkeimman kurssin rikkoutuvan pian.

Syyskuu nostaa Ethereumin uudelle tasolle

Solana, Ethereumia hyödyntävä lohkoketjuteknologia auttaa laatimaan käyttäjäystävällisiä sovelluksia ja applikaatioita Ethereum -alustoille. Viime kuussa Solana (SOL) kurssi lähes tuplaantui NFT-ilmiön suosion kasvun myötä.

Ethereumiin uskovat siis tukevat uuden ennätyksen rikkoutumisyrityksiä kaikin puolin. Eilen aamulla Ethereumin kurssi aloitti uuden nousun, joka jatkuu vieläkin. Tällä hetkellä kurssi on viimeisen 24 tunnin aikana kasvanut 10 prosenttia.

Tänään onnistuttiin saavuttamaan uusi toiseksi korkein huippu 3535 dollarin paikkeilla.

Useiden sijoittajien mielestä näyttää siltä, että nyt mennään kohti uusia ennätyksiä. Esimerkiksi ”MoonrockCapital” -yhtiön edustaja Simon Dedic ilmoittaa Twitterissä seuraavasti:

Syyskuun konservatiivinen arvio: Ethereum nousee 4 000 dollariin ja optimistinen arvio, jopa 5000 dollariin.

Myös monet muut analyytikot ja kryptoja seuraavat Twitter vaikuttajat ovat samaa mieltä. Esimerkiksi tunnettu krypto twiittaaja Rekt Capital sanoo, että Ethereum johtaa tällä hetkellä markkinoita.

Hänen mukaansa kryptovaluutta on kasvanut dollarin ja bitcoinien parissa, joka tarkoittaa sitä, että syyskuusta tulee Ethereumin kuukausi.

Ethereumin kurssirallia tukee myös uusi päivitys EIP-1559, joka koskee Ethereumin Gas-feetä. Samaan aikaan myös NFT-tuotteiden (non-fungible-token) suosio jatkaa kasvamistaan.

Monet modernit teknologiat ovat omaksuneet Ethereumin käyttämän lohkoketjuteknologian osanaan applikaatioiden, sovellustensa ja järjestelmiensä kehitystä.

Sama tarjonnan laki kuin Bitcoinilla

Kuten Bitcoineja myös Ethereumia on saatavilla vain rajallinen määrä. Joitakin näkökulmia Ethereumin hinnannousuun ovat myös saatavuuden vähentyminen, sillä monet Ethereumit on säilötty lompakoihin, jotka on kiinnitetty DeFi -verkkoon ja toiset on sidottu / lukittu NFT-tuotteisiin.

Ethereumin valuutan Etherin kokonaismäärästä on enää saatavilla vain 11 prosenttia.

Ennusteet näyttävät siis seuraavilta:

  • Ethereum rikkoo 20 000 dollarin rajapyykin kuukausien kuluessa
  • Bitcoin saattaa nousta jopa yli 200 000 dollariin.

On hyvä muistaa, että ennusteet ovat aina ennusteita, mutta varsin usein monet kryptovaikuttajat ovat olleet oikeassa, siitä voidaan kiittää volyymien tuomaa voimaa. Monilla analyytikoilla on satoja tuhansia seuraajia, joten heidän pienimmätkin sanomisensa voidaan tulkita ostosignaaleiksi.

Parhaat kaupankäyntialustat

5/5

Maailman suosituin kaupankäyntialusta

67% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

5/5

Tunnettu sijoitusalusta Euroopassa

72% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.