PayPal aikoo ottaa kryptovaluutat haltuun

PayPal ilmoitti uusimmassa lehdistötiedotteessaan aikovansa ottaa myös kryptovaluutat käyttöön. Tulevaisuudessa PayPalin avulla voi todennäköisesti ostaa ja myydä kryptovaluuttoja.

Tuoko PayPalin aikomus ottaa kryptovaluutat maksutavaksi niistä entistä käytetympiä. Onko aika tullut jolloin kryptovaluutoista tulee uusi normaali?

Yksi tämän hetken puhutuimmista aiheista on PayPalin ilmoitu kryptovaluuttojen käytöstä. Me Treidaaminen.fi:ssä uskomme, että se luo aivan uudenlaisen pohjan kryptojen tunnettuudelle. Tulevaisuudessa yhä useampi tulee tunnistamaan kryptovaluutat osana muuta valuutta portfoliota.

Tälläiset uutiset vaikka ne ovatkin vain spekulaatioita vaikuttavat merkittävästi esimerkiksi Bitcoinin kurssiin, joka hätyyttelee jo uusia korkeuksia.

PayPalin toimitusjohtaja sanoo, että siirtyminen digitaalisiin valuuttoihin on väistämätöntä. Siirtyminen digitaalisiin maksutapoihin tulee muuttamaan nykyisiä rahoitusjärjestelmiä ja mullistamaan tapoja maksaa.

Jo aikaisemmin kuultu lausahdus kryptovaluuttoihin siirtymisestä on kuultu Malta entiseltä pääministeriltä Joseph Muscatilta.

Aluksi PayPal tulee tarjoamaan palveluita henkilöille joilla on Bitcoineja, Ethereumia, Litecoinia ja Bitcoin Cashia. Tähän tarkoitukseen yritys on jo haalinut asiaan tarvittavat lisenssit joten kryptojen käyttöönotto näyttää tapahtuvan jopa lähitulevaisuudessa.

Lue aiheeseen liittyvä oppaamme Bitcoinien ostamisesta. Kerromme sinulle miten voit ostaa kryptokolikkoja helposti.