Shiba Inu +8000 % vuoden 2021 aikana, uusi Bitcoin?

Shiba Inu kryptovaluutta raketoi +8000%

Kryptovaluutta Shiba Inu kävi hiljattain kaikkien aikojen korkeimmassa arvossaan, kun sillä käytiin kauppaa 0,00008 dollarin hintaan ja sitä vaihdettiin lähes 40 miljardia kappaletta vain yhden vuorokauden aikana.

Shiba Inua on pidetty tunnetun Bitcoin pohjaisen kryptovaluutta Dogecoinin tappajana. Redditissä ja muilla forumeilla sitä siteerataan ”dogecoin killerinä”. Merkittävä poikkeus näihden kahden kryptovaluutan välillä on se, että Shiba Inu ei suinkaan hyödynnä bitcointeknologiaa vaan Ethereum teknologiaa, joka on toiseksi suurin kryptovaluutta koko maailmassa.

Kriitikot ovat väittäneet, että Shiba valuutalla ei ole tulevaisuutta, koska kyseessä on vain niin sanottu ”meemivaluutta”, mutta näyttää siltä, että myös meemivaluutoilla voi tehdä merkittävää tuloa.

Nimittäin, jos olisit sijoittanut alkuvuodesta 2021 Shiba Inun ICO-listaukseen, olisit kymmenellä eurolla ansainnut tähän mennessä 80 000 euroa, joten voidaan puhua merkittävän tuottoisasta kryptovaluutasta.

Miksi Shiba raketoi?

Shiba Inu virtuaalivaluutan raketoinnin taustoja on pyritty selvittämään, mutta toistaiseksi vain joitakin seikkoja on noussut esiin.

Meidän oman tulkintamme mukaan Shiba Inun näkyvyys muihin valuuttoihin verrattuna on merkittävä, sillä jopa Elon Musk on twiitannut aiheesta.

Näiden lisäksi Shiba Inu on noteerattu suuriin kryptopörsseihin, kuten eToroon, Binanceen, Coinbaseen ja niin edelleen.

Ja nyt viimeisimpänä uutisena, Robinhood kaupankäyntialusta saattaa olla aikeissa listata kyseisen kolikon valikoimassaan, nimittäin vetoomuksen aiheesta on allekirjoittanut jo yli 326 000 sijoittajaa.

Robin Hood kaupankäyntialusta on tunnettu siellä tapahtuneista kaupankäynneistä, sillä Reddit ryhmä Wallstreetbets kävi kauppaa nimenomaan Robin hood alustalla, joka sai Gamestopin osakkeen uskomattomaan nousuun silkasta manipuloinnista.

Meemivaluuttojen aikakausi

Kryptovaluuttoja perustetaan tänä päivänä enemmän kuin koskaan, osa niistä on silkkaa huvia, mutta toiset porskuttavat eteenpäin, jopa arvottominakin. Jos päätät tehdä sijoituksia uusiin kryptovaluuttoihin, kannattaa tarkistaa taustat ja white-paperit tarkasti, jotta näet mitä kaikkea kyseisellä valuutalla voi tehdä.

Lähes kaikkia Ethereum pohjaisia valuuttoja voi käyttää maksujen hoitamisessa ja toimeksiantojen vahvistamisessa.

Vastuuvapaus: Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa. Lisätietoja on osoitteessa etoro.com/trading/fees

Aloita treidaaminen oikeilla työkaluilla

eToro tarjoaa ainoana maailmassa uniikin “CopyTrading” ominaisuuden, jonka avulla voit käydä samat kaupat, kuin ammattisijoittajatkin – reaaliajassa.

Lisäksi sinulla on käytössä paljon muita kaupankäynnin tukena toimivia työkaluja, jotka auttavat päätöksenteossa.

Sponsoroitu
FI_Free_stocks