Squid Game kryptovaluutta 13000x vain päivien aikana

Squid Game (Squid) kryptovaluutta

Squid Game (SQUID) virtuaalivaluutta, joka on innoittanut Squid Game Netfix sarjan fanit on aloittanut hurjan nousukiitonsa. Viimeisen kahden päivän aikana sijoittajat ovat onnistuneet ansaitsemaan tuottoa sijoitukselleen jopa 13 000 prosenttia!

Squid Game on korealainen menestyssarja, joka perustuu melko brutaaliin taisteluun kilpailijoiden kesken, jossa on läpäistävä erilaisia haasteita. Kilpailuun valitaan vain heikossa asemassa olevia ihmisiä, joille annetaan mahdollisuus ansaita miljoonia voittamalla kilpailun. Vain yksi voi voittaa.

Tämä sarja oli maailmanlaajuinen menestys, josta Netflix ansaitsi muhkeat tulot. Muiden lieveilmiöiden lisäksi hittisarja on poikinut siihen pohjautuvan kryptovaluutan, jonka ikoni on Squid Gamen tunnusomaiset symbolit, kolmio, neliö ja ympyrä.

Squid kryptovaluutalla kaupankäynti aloitettiin 20 lokakuuta, jonka jälkeen valuutta pomppasi välittömästi yhdeksi kryptomaailman sen päivän vaihdetuimmista valuutoista.

Vaikka sijoittajilla on nyt mahdollisuus ansaita uskomattomia voittoja, on esimerkiksi tunnettu kryptokurssien seuraaja coinmarketcap antanut seuraavan varoituksen:

”Olemme saaneet lukuisia ilmoituksia siitä, että käyttäjät eivät ole voineet myydä tätä tokenia Pancakeswap kaupankäyntialustalla. Tee omat johtopäätökset ja selvitykset ennen kuin päätä käydä kauppaa tällä valuutalla. Projekti on selvästi saanut inspiraatiota elokuvasarjasta, mutta sillä ei todennäköisesti ole mitään yhteyttä kyseisiin asianomistajiin.”

10 dollarin sijoitus Squid Game kryptovaluuttaan tiistaina 20 lokakuuta, olisi tuonut sinulle nyt 13.360 dollaria. Nähtäväksi jää, kuinka paljon kyseinen valuutta voi vielä nousta ennen kuin sen suosio laskee.

Me voimme suositella kaupankäyntiä kryptovaluutoilla, mutta jokaisen sijoittajan tulee olla hyvin tarkkana sijoituskohteiden kanssa. Markkinoille mahtuu useita meemivaluuttoja, joilla ei ole minkäänlaista todellista arvoa, vaan ne ovat kysynnän ja tarjonnan valuuttaa.

Kannattaakin tehdä kaupat vain luotettavilla kaupankäyntialustoilla, jotka listaavat vain luotettavia kryptovaluuttoja, vaikka ne olisivatkin vain meemeihin ja kulttuuri-ilmiöihin pohjautuvia järjestelmiä.

Monet analyytikot ja ekonomistit ovat antaneet varoituksen Squid Game valuutasta, sillä se saattaa todennäköisesti olla ”pump & dump” teemainen ilmiö, jossa vain sen laatijat ja sisäpiiri voittavat.

Vastuuvapaus: Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa. Lisätietoja on osoitteessa etoro.com/trading/fees

Aloita treidaaminen oikeilla työkaluilla

eToro tarjoaa ainoana maailmassa uniikin “CopyTrading” ominaisuuden, jonka avulla voit käydä samat kaupat, kuin ammattisijoittajatkin – reaaliajassa.

Lisäksi sinulla on käytössä paljon muita kaupankäynnin tukena toimivia työkaluja, jotka auttavat päätöksenteossa.

Sponsoroitu
FI_Free_stocks