Valmet automotive on saanut tilauksen yhdeltä suurimmista asiakkaistaan Indonesiassa

Valmet automotive iso hanke Indonesiassa

Valmet Oyj: ilmoitti lehdistötiedotteessaan 30.8.2021 klo 11 uudesta tilauksesta. Valmetin on määrä toimittaa paperikoneen lajinvaihtouudistus yhdelle isoimmista asiakkaistaan Indonesiassa.

Indonesiassa toiminut paperialan yritys on alun perin tuottanut hienopaperilaatuja, jotka tullaan uudessa hankkeessa päivittämään siten, että ne pystyvät tuottamaan myös ruskeita paperilaatuja tulevaisuudessa.

Hankkeen on suunniteltu käynnistyvän vuoden 2022 aikana. Tilaus on näkynyt yrityksen tilastoissa jo vuoden 2021 toisella vuosineljänneksellä, mutta arvoa ei haluta julkistaa. Arviolta tämänkaltaisten tilausten arvo on tyypillisesti noin 20 – 30 miljoonan luokkaa, ilmoittaa Valmet kello 11 julkaistussa lehdistötiedotteessaan.

Veli-Matti Miskala sanoo kauppaan vaikuttaneen aiemmat hyvät kokemukset asiakkaan kanssa, korkean tason tekniikka ja muut referenssit. Erityismaininnan saa vedenpoistoteknologialla varustettu viiraosa, joka tuo Valmetille merkittävää etua ja erottelutekijöitä muista tuottajista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeenTekniset tiedot toimitettavasta lajinvaihtouudistuksesta

Valmetin lajinvaihtouudistukseen kuuluu niin sanottu viiraosa, joka uudistetaan korkean tason tekniikkaa omaavalla vedenpoistoteknologialla, jota kutsutaan OptiFormer Gap -viiraosaksi. Muita muutoksia tulevat olemaan IntelliPress -kenkäpuristin osana puristinosan uudistamista, muutoksia sekä esi-, että jälkikuivatusosiin, uusi IntelliReel -rullain siirtokiskoineen sekä kartonkikoneen prosessi-ilmastointi- ja ajettavuuslaitteet.

Näiden lisäksi tilaukseen kuuluu myös koneohjausten Valmet DNA -automaatiojärjestelmät, konetoimituslaajuuteen sisältyvät varaosa- ja kulutusosapaketit.

Tämän kaiken on tarkoitus parantaa teknologian ja automaation yhdistelmää ja siitä syntyviä lopputuotteita ja samalla kasvattaa merkittävästi tuotantolinjan kapasiteettia.

Tiedot on poimittu Valmetin lehdistötiedotteet sivuilta 30.8.2021. Julkaisijana VALMET konserniviestintä.

67% hinnanerosopimustileistä menettää rahaa

Osta Valmet Automotive osaketta

eToron kautta on mahdollista käydä kauppaa osakkeilla 0% komissioilla. Avaa tili 3 minuutissa ja aloita sijoittaminen jo tänään! Helppokäyttöinen, edullinen, nopea ja turvallinen.