Kryptovaluutta riskisijoitukset kasvaneet +400% aikaisemmasta huipusta

kryptovaluutta riskisijoitukset

Kryptovaluuttoihin tehdyt sijoitukset ovat kasvaneet hurjaa vauhtia sekä yksityisten sijoittajien, että sijoituspankkien toimesta. Business Insinder uutisoi, että vuonna 2021 kryptovaluuttoihin on sijoitettu 30 miljardia dollaria riskipääomaa.

Vuoden 2018 aikaisempaan huippuun verrattuna määrä on yli nelinkertaistunut, sillä tuolloin riskipääomaa sijoitettiin vain kahdeksan miljardia dollaria.

Kryptovaluutat porskuttavat edelleen

Vaikka Bitcoinin kurssi on kasvanut ”vain” 110 prosenttia verrattuna viime vuoden joulukuuhun, ovat silti toiset kryptovaluutat, kuten esimerkiksi Solana kasvattanut markkina-arvoaan merkittävästi. Solanan kurssi on kasvanut kuluneen vuoden aika 11000 %, joka on aivan ennennäkemätön tuotto niin edulliselle sijoitukselle.

Myös Shiba Inu tulee todennäköisesti saamaan paikan top-10 suurimman markkina-arvon omaavissa kryptovaluutoissa. Tähän mennessä se on kasvanut jo 46 miljoonaa prosenttia, joka kuulostaa jo aivan absurdilta.

Bitcoinin uskotaan rikkovan 100,000 dollarin raja vuoden 2022 aikana

New-Yorkissa asuva kryptoanalyytikko Kate Waltman sanoo, että uskottavimmat asiantuntijat ennustavat Bitcoinin rikkovan 100 000 dollarin rajapyykin jo ensimmäisen vuosineljänneksen aikana 2022.

Monet analyytikot ja asiantuntijat uskovat Bitcoinin pystyvän luomaan uuden pohjan 100 000 dollarin kurssiin jo vuonna 2022, mutta pessimistisimmätkin analyytikot uskovat sen tapahtuvan viimeistään vuonna 2023, jolloin suurin osa Bitcoineista on jo louhittu.

Lisäksi olemme kuluvan vuoden aika nähneet, miten Bitcoinista ja kryptovaluutoista ylipäänsä on tullut huomattavasti maanläheisempiä käsitteitä, kun esimerkiksi El Salvador julisti sen viralliseksi valuutaksi.

Myös Bitcoinin louhimiseen liittyviin päästöihin on puututtu ankaralla kädellä. Maailmalla on kehitelty jo tekniikoita, jossa hyödynnetään esimerkiksi hiilikaivosten tuottamaa ylijäämä virtaa, jolla voidaan louhia Bitcoineja.

Ethereum saattaa ottaa paalupaikan

Bitcoin tulee aina olemaan se ensimmäinen ”tunnetuin” kryptovaluutta, mutta näyttää siltä, että Ethereum saattaa lähitulevaisuudessa kaapata suurimman kryptovaluutan tittelin. Ethereumin markkina-arvo on kasvanut tasaista vauhtia ja se kasvaa jopa nopeammin kuin Bitcoinin.

Tämä saattaa liittyä siihen, miten Ethereumin lohkoketjuun liittyvää teknologiaa voidaan hyödyntää niin tehokkaasti jo nyt. Lisäksi erilaiset Etherumiin pohjautuvat tokenit ja uniikit digitaaliset allekirjoitukset (NFT) ovat savuttaneet suuren suosion.

Vastuuvapaus: Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa. Lisätietoja on osoitteessa etoro.com/trading/fees

Aloita treidaaminen oikeilla työkaluilla

eToro tarjoaa ainoana maailmassa uniikin “CopyTrading” ominaisuuden, jonka avulla voit käydä samat kaupat, kuin ammattisijoittajatkin – reaaliajassa.

Lisäksi sinulla on käytössä paljon muita kaupankäynnin tukena toimivia työkaluja, jotka auttavat päätöksenteossa.

Sponsoroitu
FI_Free_stocks