Kryptovaluutta Solana (nousee +400 %) – Markkina-arvo 44 miljardia

Kryptovaluutta Solana nousee

Vähemmän tunnettu kryptovaluutta Solana on noussut 30 eurosta noin 180 euroon elokuun loppupuolella. Valuutan kurssi on noussut siis 400 prosenttia vain yhden kuukauden aikana.

Kryptovaluutta Solana (SOL) on vähemmän tunnettu kryptovaluutta, joka ilmestyi markkinoille vasta kevään 2020 aikana. Projekti on kuitenkin ollut käynnissä jo vuodesta 2017, jolloin white paper julkaistiin.

Solanan perustaja on Anatoly Yakovenko, joka ei väitteidensä mukaan alun perin ollut kiinnostunut Bitcoinista ja vain vähän Ethereumista. Koko Solana projektin ideana on suoritusteho, joka perustuu ”proof of history” -konseptiin.

5/5

Osta Solana (SOL) kryptovaluuttaa

67% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeenAcorns Grow tiedotti kesäkuussa Solanan keränneen yli 314 miljoonan dollarin rahoituksen.

Projektin kehittäjät väittävät SOL-kryptovaluutan olevan kilpailijoitaan nopeampi ja edullisempi kaupankäynnin väline.

Elokuun nousun myötä Solana on noussut maailman kuudenneksi suurimmaksi kryptovaluutaksi markkina-arvoltaan, joka on 44 miljardia.

Koko projektin takana on tunnettuja entisiä Applen, Intelin, Googlen ja Twitter sekä Microsoftin asiantuntijoita, jotka uskovat uuteen teknologiaan.

Miksi Solana (SOL) kryptovaluutta nousee?

Aikaisemmin uutisoimme Ethereumin kurssinnoususta, jota Solanan keräämä rahoitus vauhditti.

Yritysten ja instituutioiden tekemät sijoitukset näihin valuuttoihin ja teknologioihin kertovat siitä, että sijoittajat näkevät nämä lohkoketjuun perustuvat teknologiat oikeasti tulevaisuuden ratkaisuna.

Kasvava verkkorikollisuus on myös lisännyt turvallisempien ja nopeampien maksutapojen kehittymistä, joihin myös ”proof of work” -metodi perustuu.

Parhaat kaupankäyntialustat

5/5

Osta Solana (SOL) kryptovaluuttaa

67% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.