Nordnet listautuu Tukholman pörssiin

Nordnet ja sen omistajakuntansa, Ruotsalainen finanssikonserni Öhmangruppen sekä pääomasijoitusyhtiö Nordic Capital ovat päättäneet listata Nordnetin tukholman pörssiin.

Ensimmäinen kaupankäyntipäivä Nordnetin osakkeilla tulee olemaan Keskiviikkona 25.11.2020.

Listautumisen ylivoimaisesti suurin tavoite on mahdollistaa Nordnetille kaikkein parhaimmat olosuhteet kasvaa ja siirtyä seuraavalle tasolle.

Nordnet ei ole ensimmäistä kertaa Tukholman pörssissä. Alun perin se listattiin mukaan ensimmäistä kertaa vuonna 1999. Mutta vuonna 2016 omistajat tarjosivat Nordnetistä yhteistuumin käteisostotarjouksen ja tämän seurauksena kyseinen yritys poistettiin Tukholman pörssilistalta.

Yksityisen omistuksen liiketoimintaan on tehty suuria investointeja joiden tavoitteena on luoda alustansa paras yritys säästämisen ja sijoittamisen suhteen. Yrityksen suurimmat painopisteet ovat käyttäjäystävällisyys, lähestyttävyys, edullisuus sekä kattava tuotetarjonta.

Nordnet on tällä hetkellä erittäin kovassa kasvussa. 2020 heinäkuussa Nordnet julkisti yrityksen tämän vuoden ensimmäisen puoliskon tuloksen. Tämän kyseisen tuloksen mukaan, yritys ylsi suurempaan taloudelliseen tulokseen mitä koskaan ennen. 

Tähän tulokseen kuului 25 prosentin kasvu asiakasmääriin nähden sekä 20 prosentin vuotuinen kasvu asiakasvaroihin. Tämän vuoden toisen neljänneksen loppupuolella Nordnetillä oli Pohjoismaissa yli miljoona asiakasta, sekä käteisvaroja huimat 425 miljardia Ruotsin kruunua.

Nordnetin hallituksen puheenjohtaja Tom Dinkelspiel totesi haastattelussaan ”Olemme nyt saavuttaneet suuren osan niistä tavoitteista, mitä lähdimme vuonna 2016 jahtaamaan. Koemme että nyt on oikea aika tarkistella erilaisia taktisia vaihtoehtoja, joilla saamme vietyä Nordnetiä eteenpäin ja kasvatettua. Alkuperäisenä perustajana sekä pitkäaikaisena omistajana odotan innoissani tulevaisuutta ja mitä se tuo Nordnetille tullessaan” Voit liittyä Nordnetin mukaan vaivattomasti ja nopeasti. Rekisteröiminen tapahtuu yrityksen nettisivujen kautta. Voit olla asiakkaana sekä myös osakkeenomistajana mukana jatkamassa yhteistä kasvua. Vuonna 1996 perustettu ruotsalainen Nordnet AB on erikoistunut osake- sekä rahastovälitykseen, Yritys myös toimii suosittuna nettipankkina mitä käytetään laajasti kaikissa pohjoismaissa. Päätoimisesti Nordnet toimii seuraavissa maissa: Suomi, Ruotsi, Norja sekä Tanska. Jos olet Nordnet AB:n asiakas, tai rekisteröidyt asiakkaaksi ennen kuin merkintäaika päättyy (Maanantai 23.11.2020), pystyt osallistumaan Nordnetin julkiseen listaumisantiin. Jos et ole vielä rekisteröitynyt yritykseen, pystyt avaamaan asiakkuuden vaivattomasti ja täysin ilmaiseksi! Löydät kyseistä asiaa koskevan esitteen osoitteesta: nordnet.fi/ipo