Parhaat kryptovaluutat 2022 – poimi vinkit

parhaat kryptovaluutat 2022

Kryptovaluuttojen suosio on nyt suurempi kuin koskaan. Alun perin uudeksi valuutaksi tarkoitettu järjestelmä on muuttumassa kohti suurempaa kokonaisuutta, joka tuo mukanaan uutta ennennäkemätöntä teknologiaa, jota yritykset hyödyntävät jo nyt.

Tässä kirjoituksessa käymme läpi, mitkä ovat nousevat, parhaat kryptovaluutat vuonna 2022 sekä mihin kryptovaluuttoihin liittyviin trendeihin kannattaa nyt kiinnittää huomiota, mikäli haluaa tehdä onnistuneita sijoituksia.

Kryptovaluuttoihin sijoittaminen on sääntelemätöntä useimmissa EU-maissa. Sijoita vain se minkä olet valmis menettämään

Osta turvallisesti ja edullisesti kryptovaluuttaa

Kryptovaluuttojen ostaminen voi olla helpompaa kuin luuletkaan. 

eToro sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kryptokonkareille. 

Valikoimasta löytyy uskomaton määrä erilaisia kolikoita. Et tarvitse erillistä Bitcoin-lompakkoa ja ostopalkkiot ovat vain 0,75 prosenttia.

Miksi kryptovaluutat ovat suositumpia kuin koskaan aikaisemmin?

Olet varmasti huomannut, että kryptovaluutat ovat monien ihmisten huulilla ja sille on syynsä. Nimittäin media on alkanut uutisoida perinteisiä tv-kanavia myöten, kuinka kryptovaluutat ovat kasvattaneet suosiotaan. Ennen niin kaukaa haettu juttu onkin yhtäkkiä myös isovanhempiesi tiedossa.

Jotta ymmärtäisimme paremmin kryptovaluuttojen nousevan suosion, on tarkasteltava suurempia trendejä vuodelle 2022, jotka ovat jo nyt näkyvissä.

Ennen kuin siirrymme kryptotrendeihin on hyvä katsoa, parhaat kryptovaluutta poiminnat:

Parhaat (nousevat) kryptovaluutat 2022

Bitcoin

Maailman ensimmäinen kryptovaluutta, joka hiljattain näytti oman potentiaalinsa. Monet asiantuntijat ovat sanoneet, että Bitcoin saattaa jopa vuoden 2022 aikana ylittää 100 000 dollarin haamurajan arvossa, parhaimmillaan jo alkuvuodesta.

Lisäksi sen kasvavalle sähkön- ja energian kulutukselle on keksitty ekologisempia ratkaisuja, jolloin siitä aiheutuvat ympäristöhaitat pienenevät. Tämä osaltaan ajaa lisää sijoittajia mukaan kryptovaluuttojen pariin, jotka aikaisemmin ovat vierastaneet ajatusta virtuaalisen valuutan vaikutuksista ympäristöömme.

Ethereum

Ethereum on ollut vuoden 2021 hitti. Uudet Ethereum lohkoketjuteknologiaan pohjautuvat megatrendit ovat näyttäneet, miten asioille voidaan luoda arvoa. Uusimpana villityksenä NFT:t eli Non Fungible Tokenit, joilla digitaalista taidetta tekevät taitelijat voidaan palkita oikealla tavalla.

Taiteilijan ammatti on pitkään ollut liian aliarvostettu siihen liittyvien väärennösten ja muiden seikkojen takia. Ethereum tarjoaa teknologiaa, jonka avulla teoksiin voidaan lisätä digitaalinen allekirjoitus, jota ei pysty väärentämään ja joka todistaa teoksen olevan alkuperäinen ja juuri kyseisen taiteilijan tekemä.

Tekemällä sijoituksen Ethereumiin osallistut sen lohkoketjun ja muiden siihen liittyvien teknologioiden kehitykseen ja ansaitset voittoa, mikäli suosio osoittautuu todelliseksi.

Myös Ethereumista annetut analyysit ja ennusteet ovat olleet päätä huimaavia, nimittäin Ethereumin uskotaan ohittavan Bitcoin maailman suurimpana kryptovaluuttana lähivuosina, vaikka Bitcoin silti tulee olemaan aina ensimmäinen koskaan luotu kryptovaluutta.

Muita kryptovaluuttoja, joihin kannattaa kiinnittää tulevana vuonna erityistä huomiota ovat:

Ripple eli tuttavallisemmin XRP, Litecoin sekä EOS.

Nousevien valuuttojen kurssikehitys tähän asti:

  • Bitcoin +15430%
  • Ethereum +2878%
  • Ripple (XRP) +196%
  • Litecoin +3929%
  • EOS +30% YTD

Mitkä trendit tulevat vaikuttamaan kryptovaluuttoihin vuonna 2022?

Monet tekijät vaikuttavat kryptovaluuttojen hintaan ja arvonmuodostukseen. Tässä kirjoituksessa emme pysty kaikkia käymään läpi, mutta pyrimme kertomaan sinulle, mitkä ovat alaa ravisuttelevat megatrendit tällä hetkellä, joiden avulla voit tehdä omat päätöksesi sijoitusten suhteen.

Uudet merkittävät sijoitukset

Uutisoimme aikaisemmin, miten riskisijoitusten määrä kryptovaluuttoihin on nelinkertaistunut viimeisen vuoden aikana. Tämä itsessään antaa jo kuvaa siitä, miten myös perinteiset pankit liittyvät digitaaliseen vallankumoukseen, vaikka pyrkivätkin väittämään, etteivät kryptovaluutat koskaan tule saavuttamaan merkittävää asemaa.

Voi kuitenkin olla, että scifi elokuvien sisällöt käyvät toteen ja pian kaikki maksut siirtyvät kokonaan digitaaliseen muotoon. Nykyään suurin osa maksuista hoidetaan jo täysin digitaalisesta ja vanha tapa käydä kauppaa paperirahalla on häviämässä.

Epidemian tilanne

Kulunut pandemia on osoittanut meille miten heikko nykyinen markkinajärjestelmä ja etenkin siihen liittyvät valuutat ovat, joita keinotekoiesti, pystyy sääntelemään painamalla lisää rahaa ja vaikuttamalla maissa vallitseviin inflaatioihin ja deflaatioihin.

Tämä onkin yksi merkittävimmistä asioista, joihin kannattaa tulevana vuonna 2022 kiinnittää erityistä huomiota. Muista myös seurata uutisiamme tarkasti, sillä pyrimme jatkuvasti uutisoimaan kryptomarkkinoiden tapahtumista, jotta sinäkin ehtisit mukaan trendeihin.

Politiikka, lainsäädäntö ja päätökset

Kaikkein merkittävimpiä kurssinliikuttajia kryptomarkkinoilla ovat suurten vaikuttajien tekemät analyysit, päätelmät ja twiitit, mutta näiden lisäksi merkittävää huomiota sijoittajien keskuudessa saavat uudet poliittiset muodollisuudet sekä lainsäädännölliset seikat.

Vaikka monissa maissa kryptovaluuttoja ei ole säännelty lainkaan, voi erinäiset päätökset vaikuttavat siihen kokonaisvaltaisesti, sillä esimerkiksi Yhdysvalloissa kryptovaluutat ovat kokonaan kiellettyjä. Tämä johtaa siihen, että esimerkiksi Euroopassa kryptovaluuttoihin liittyvä teknologia ja sijoitukset ovat nousujohteessa.

Kryptovaluutan virallinen tunnustaminen

Bitcoin on ensimmäinen täysin kannatettu ja laillinen tunnustettu kryptovaluutta. Uutisoimme tänä vuonna, miten El Salvadorin presidentti Nayib Bukele kannattaa kryptovaluutoita ja on tunnustanut sen viralliseksi valuutaksi syyskuussa 2021. Tällaiset tapahtumat tulevat näyttelemään merkittävää roolia tulevana vuonna.

Näiden tulevien trendisuuntausten avulla pystyt hieman itse pohdiskelemaan, minkälaisia mahdollisuuksia sijoituksille sinä lukijana voisit saada ja tehdä. Jos et ole aikaisemmin tutustunut kryptovaluuttoihin tarkemmin, sivustomme tarjoaa sinulle kattavat oppaat aiheen tiimoilta. Saat myös opastusta sijoittamisen aloittamiseen, sillä kerromme, miten valitset oikeat kaupankäyntialustat ja työkalut onnistuneisiin sijoituspoimintoihin.

Kryptovaluuttoihin sijoittaminen on sääntelemätöntä useimmissa EU-maissa. Sijoita vain se minkä olet valmis menettämään

Osta turvallisesti ja edullisesti kryptovaluuttaa

Kryptovaluuttojen ostaminen voi olla helpompaa kuin luuletkaan. 

eToro sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kryptokonkareille. 

Valikoimasta löytyy uskomaton määrä erilaisia kolikoita. Et tarvitse erillistä Bitcoin-lompakkoa ja ostopalkkiot ovat vain 0,75 prosenttia.

Sponsoroitu
FI_Free_stocks